Estrelles Shurikan, una iniciativa solidària contra el càncer






Ens sentim orgullosos de la iniciativa dels nostres alumnes i enviem tota la força a en Marc per tal que es pugui recuperar ben aviat. Les shurikan són estrelles contra el càncer. L’Àlex i l’Hector se les van inventar i les van poder desenvolupar gràcies a la col·laboració dels seus companys.

Estem molt feliços perquè l’InfoK s’ha emès un reportatge on s’explica la iniciativa de dos nois de la Classe Calypso (6è d’EP), l’Àlex i l’Héctor, que han pogut desenvolupar gràcies a la col·laboració dels seus companys.

Aquests alumnes són els que han tingut la pensada de fer estrelles Shurikan i comercialitzar-les per recaptar fons per a la construcció del nou hospital de Sant Joan de Déu SJD Pediatric Cancer Center, el futur Hospital de Càncer Infantil més important d’Europa, i ajudar els nens i nenes que pateixen càncer. Aquesta idea, recolzada per ImaGine, la comissió solidària de la nostra escola, s’ha fet gran, molt gran, i els mitjans d’informació en volen fer ressò.

Des de dilluns 11 de desembre fins el divendres 15, alumnes de 6è de Primària i també de la classe Tarongers de 4t d’EP han vengut les estrelles en una paradeta a l’entrada de l’escola.

Ens sentim orgullosos dels nostres alumnes i enviem tota la força a en Marc per tal que es pugui recuperar ben aviat.
Agraïm la col·laboració de tots aquells que han col·laborat en aquesta bona causa.

Equip ImaGine


Si esteu interessats en comprar-ne us deixem l' enllaç:       
www.shurikanstar.com
Podeu probar més informació a l' enllaç del programa de TV3 InfoK:



Comentaris

Entrades populars